Facebook Pixel «Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-02 22:10:00

«Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά…»

«Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά…»

Ικανοποιημένος από την κλήρωση του ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 εμφανίστηκε ο Άγγελος Χαριστέας.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Άγγελος Χαριστέας:

«Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι ισάξιες. Τους Ρώσους τους πετύχαμε και στις δύο διοργανώσεις, η Πολωνία είναι διοργανώτρια και η Τσεχία είναι υπολογίσιμη ομάδα. Η κλήρωση είναι καλή για εμάς αλλά με την εμπειρία που έχω από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις οι ομάδες που θα πάρουν μέρος δεν βρίσκονται τυχαία εκεί.

Σίγουρα, βλέποντας τους υπόλοιπους ομίλους είχαμε πολύ καλή κλήρωση. Αποφύγαμε την Ισπανία και την Γερμανία, μη γελιόμαστε. Αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Αλλά συνήθως σε τέτοιες κληρώσεις, οι περισσότεροι πιστεύουν πως περνάμε εύκολα. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αποφύγαμε τα φαβορί.

Όταν βλέπαμε την κλήρωση με τα παιδιά, τον Κατσουράνη, τον Νίνη, τον Λυμπερόπουλο, χαμογελάγαμε και κοιταζόμασταν ειδικά όταν κληρωθήκαμε με την Πολωνία που είναι και διοργανώτρια χώρα και την Ρωσία. Μας ήρθε στο μυαλό η διοργάνωση του 2004.

Η Εθνική ομάδα έχει δύο σερί συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν μη τι άλλο πάμε εκεί με την αισιοδοξία να κάνουμε κάτι καλό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Γενικότερα, έχουμε πάρει κάποια εμπειρία που μας επιτρέπει να ζητάμε κάτι καλό αφού η ομάδα το έχει αποδείξει αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags