Facebook Pixel "Χρυσώνει" τους διεθνείς για πρόκριση στο Euro η ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 15:57:00

Επίσημο: "Χρυσώνει" τους διεθνείς για πρόκριση στο Euro η ΕΠΟ - Πριμ που προκαλεί... ζάλη!

Sportdog Team
Επίσημο: "Χρυσώνει" τους διεθνείς για πρόκριση στο Euro η ΕΠΟ - Πριμ που προκαλεί... ζάλη!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα το ποσό του πριμ που θα μοιραστούν οι διεθνείς μας αν καταφέρουν να προκριθούν στα γήπεδα του Euro.

Ακόμα ένα κίνητρο για την πρόκρισή τους στο Euro 2024 έχουν πλέον οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δοθεί ένα τεράστιο πριμ σε περίπτωση παρουσίας στα γήπεδα της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε, μία ημέρα πριν το σπουδαίο παιχνίδι με το Καζακστάν, πως θα εισηγηθεί στην Γενική Συνέλευση την καταβολή πριμ ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή το 50% των χρημάτων που θα εισπράξει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Κατά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε ότι όπως και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση του Nations League, έτσι και στην περίπτωση πρόκρισης στο EURO 2024, οι παίκτες της Εθνικής θα λάβουν πριμ.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου την καταβολή πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με "φευγάτο" στον Ολυμπιακό - Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, υπογράφει στην ΑΕΚ - Παίρνει δεξί μπακ ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags