Facebook Pixel "Το ματς του αιώνα με Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες εμείς"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 05:53:00

Η Γεωργία στο πόδι για τον τελικό - "Το ματς του αιώνα με Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες εμείς"

Sportdog Team
Η Γεωργία στο πόδι για τον τελικό - "Το ματς του αιώνα με Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες εμείς"

Όλη η γειτονική χώρα είναι σε αναβρασμό για το σπουδαίο ματς και στη Γεωργία το πιστεύουν πως θα προκριθούν στο Euro της Γερμανίας.

O παλαίμαχος άσος των Φέγενορντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γκιόργκι Ντεμετράτζε, μίλησε για την αποψινή (26/03, 19.00) αναμέτρηση της χώρας του με την Ελλάδα και την αποκάλεσε ως «το ματς του αιώνα». Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η χώρα του έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει αυτή κι όχι η Ελλάδα στο Euro 2024 της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ματς κόντρα στην Ελλάδα είναι ιστορικό για τη χώρα μου. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1981) από τη Ντιναμό Τιφλίδας. Είναι το ματς του αιώνα μπροστά μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν πολύ.

Πάνω από 500.000 άνθρωποι ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια αλλά το στάδιο χωράει μόνο 55.000. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία της ομάδας κάτι ανάλογο. Τόσο εμείς, όσο και η Ελλάδα διαθέτουμε καλή ομάδα.

Παρακολούθησα το ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν. Διαθέτουν πολύ καλή άμυνα. Οι οπαδοί θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε περισσότερες πιθανότητες από την Ελλάδα επειδή παίζουμε στην έδρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags