Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βόμβες" Κατσουράνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Με... λάδι στην Εθνική" - "Καρφί" για Big4! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 10:00:00

"Βόμβες" Κατσουράνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Με... λάδι στην Εθνική" - "Καρφί" για Big4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβες" Κατσουράνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Με... λάδι στην Εθνική" - "Καρφί" για Big4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα δώσει το παρών στο EURO 2024 και ο Κώστας Κατσουράνης τα είπε όλα έξω από τα δόντια.

Ο Κώστας Κατσουράνης σήκωσε το Euro 2004 στην Πορτογαλία και τώρα δεν μπορεί να βλέπει την Εθνική Ελλάδας να μην μπορεί εδώ και μια δεκαετία να δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η γαλανόλευκη στον τελικό με τη Γεωργία για μια θέση στα γήπεδα της Γερμανίας απέτυχε και ο παλαίμαχος Έλληνας μέσος δεν άντεξε και στην εκπομπή που φιλοξενείται στους betarades ξέσπασε για τα ταλέντα που υπάρχουν στην επαρχία, ενώ τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες παίρνουν παίκτες με... βύσμα!

«Κάτι κάνουμε κακό εδώ και χρόνια. Δεν αξιολογούμε καλά τους παίκτες. Να τους έχουμε U16. Άρα, πάμε με τα λάδια και με τις γνωριμίες. Αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα, με λάδια. Να νταντέψουμε τις μεγάλες ομάδες. Να πάρουμε τους δικούς τους παίκτες. Η επαρχία έχει παίκτες, καλύτερους από αυτούς που παίζουν στις ΠΑΕ. Στις ΠΑΕ δεν έχουν σύστημα σοβαρό που αξιολογούν και παίρνουν τα ταλέντα. Παίρνουν τον γιο του τραγουδιστή, το γιο του ηθοποιού. Αυτή είναι η αλήθεια! Πώς να έχουμε ποδόσφαιρο, ότι δεν αξιολογείς τα ταλέντα; Το γνωστό του προέδρου, τον παραγνωστό του αντιδημάρχου. Βαθύ δεν είναι καθόλου το πρόβλημα, απλά δεν θέλουμε να το λύσουμε. Στην Ελλάδα παίζεις μπάλα κατά τύχη», είπε ο Κώστας Κατσουράνης.

@betarades.gr Να αγιάσει το στόμα σου Κώστα Κατσουράνη! #betarades #podosfairo #ποδοσφαιρο ♬ original sound - betarades.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags