Στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα γίνει προς το τέλος του μήνα θα συζητηθεί, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Μια από τις σκέψεις που έπεσαν στο τραπέζι είναι η Εθνική να πάει στα δύο αυτά φιλικά με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, που είναι προπονητής στην Εθνικής U-21 και για το θέμα του διαδόχου του Πογέτ ν’ αποφασίσει η επόμενη διοίκηση, που θα προκύψει από τις εκλογές οι οποίες πιθανότατα θα γίνουν στο τέλος Ιουνίου.

Στη συνεδρίαση της 12ης Απριλίου έγινε γνωστό ότι εκτός από το φιλικό με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου στη χώρα που θα διεξαχθεί το EURO 2024, η Εθνική θα δώσει ένα ακόμα φιλικό επί Αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Μάλτα.

Τα άλλα δύο σενάρια που θα συζητηθούν είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πογέτ μέχρι το τέλος του 2024 – θέση που έχει υποστηρικτές στην Εκτελεστική Επιτροπή, όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος Π. Δημητρίου – ή να προσληφθεί νέος προπονητής κάτι που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αφού το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές και θα αναδειχθεί νέα διοίκηση.

ΠΗΓΗ: FORZA.GR