Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται περίπου 30.000 λιγότεροι θεατές από τον αρχικό προγραμματισμό στο φεστιβάλ φιλάθλων πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αντί για 90.000 θαυμαστές, το "FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbH" περιμένει τώρα μόνο 60.000 επισκέπτες στο οποίο ο Βρετανός σούπερ σταρ Ed Sheeran και η τραγουδίστρια Nelly Furtado, μεταξύ άλλων, έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν στο Μόναχο την Τετάρτη 12 Ιουνίου. 

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024

«Οι 90.000 ήταν το αρχικό σχέδιο, η περιοχή έχει προσαρμοστεί εν τω μεταξύ», δήλωσε εκπρόσωπος της συναυλιακής παραγωγής. Η προπώληση των εισιτηρίων, που κόστιζαν αρχικά 95 ευρώ, ξεκίνησε τον Μάρτιο.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ξεκινά την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Μόναχο με το εναρκτήριο παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας. «Το ποδόσφαιρο και η μουσική ενώνουν τους ανθρώπους. Αυτό ακριβώς ενισχύει την κοινωνία των πολιτών και τη δημοκρατία μας», είπε ο διευθυντής του τουρνουά και παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου Φίλιπ Λαμ.