Η Ιβάνα Κνολ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ, βρίσκεται και στην Γερμανία για το φετινό Euro και χθες είδε από τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου την ήττα της Κροατίας με 3-0 από την Ισπανία.

Η άλλοτε Μις Κροατία εμφανίστηκε στο Magenta TV καθ’ οδόν για το γήπεδο και παραδέχτηκε πως «κάνει λίγο κρύο». Η ατάκα αυτή προκάλεσε το σχόλιο του παρουσιαστή, Γιοχάνες Κέρνερ, που είπε «… θα τη λυπόμασταν, αλλά θεωρητικά υπάρχει η πιθανότητα να ρίξει κανένα ρούχο πάνω της αν κάνει κρύο».

Η παρουσιάστρια, Λάουρα Βοντόρα, έκανε πάσα στους δύο αναλυτές των αγώνων της γερμανικής τηλεόρασης λέγοντας αιχμηρά «… ωραία, τώρα θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με κάποιον που κατέχει το άθλημα».

Η Ιβάνα Κνολ, που έχει μεγαλώσει στη Γερμανία, αντέδρασε μέσω Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας σχολιάζοντας «… κι εγώ αν ήμουν έτσι θα φορούσα χειμωνιάτικα ρούχα», ενώ στη συνέχεια «ταγκάροντας» το κανάλι έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο παρουσιαστών καλώντας το Magenta TV να μην της ζητήσει ξανά να μιλήσει αφού δεν τη σέβονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)