Αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα της Τουρκίας από την Πορτογαλία με 3-0 ήταν ο Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος πετυχαίνοντας ένα... αδιανόητο αυτογκόλ.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν συνεννοήθηκε με τον Μπαγιντίρ, που έκανε έξοδο, η πήρε πορεία προς τα δίχτυα και πέρασε την τελική γραμμή της εστίας παρά την προσπάθεια του Τσελίκ να αποτρέψει το μοιραίο.

 

Όπως αναμενόταν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Τούρκοι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. 

Μερικά χαρακτηριστικά σχόλια έγραψαν: 

-«Δεν φταίει ο Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά αυτοί που τον πήραν στην εθνική ομάδα, αυτοί που δεν πήραν τον Τσαν Ουζούν όταν δεν υπήρχε επιθετικός, το λόμπι που δεν πήρε τον Σερντάρ Σαάτσι, τον Εμίν Μπαϊράμ».

-«Ο Αλτάι δεν είχε καμία ευθύνη για αυτή την ηλιθιότητα. Είναι ένα λάθος που συνάδει με την ικανότητα του ίδιου του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος πασάρει στην περιοχή χωρίς να κοιτάξει γύρω του και το τέρμα του». 

-«Σαμέτ Ακαϊντίν, είσαι ηλίθιος;»

-«Πριν από 4 ημέρες: Βρείτε τον σύντροφο που έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του Σαμέτ Ακαϊντίν ότι θα βάλει αυτογκόλ στο ματς με την Πορτογαλία και αφήστε τον να μπει στην πρώτη 11άδα. Πώς το ήξερες, αδερφέ…». 

-«Είπα πριν και μετά το ματς με τη γεωργία ότι ο Σαμέτ Ακαϊντίν δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα. έπαιξε για διαφημίσεις με τον προπονητή στην εποχή του, ούτε η Φενέρ δεν τον κράτησε. Δεν έχει καμία επιτυχία στην καριέρα του, τον βάζεις στην 11άδα της εθνικής. έπαιξε καλά στο ματς με τη Γεωργία».