Απογοητευτική ήταν η Γαλλία στο Εuro 2024, έστω κι αν έφτασε μέχρι τους «4», με δημοσιογράφο να κατακεραυνώνει τον Ντιντιέ Ντεσάν, την επομένη του αποκλεισμού από την Ισπανία.

«Ντεσάν, σταμάτα, πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό, προχώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του RMC, Nτανιέλ Ριολό, κατηγορώντας τον Ντεσάν ότι έχει… κόμπλεξ κατωτερότητας ενάντια στον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Ντεσάν, σταμάτα, πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό, προχώρα. Πραγματικά δεν θέλει ο Ζιντάν να αναλάβει τη Γαλλία γιατί ξέρει ότι όλοι το θέλουν αυτό. Είναι εναντίον αυτής της ιδέας.

Τον πονάει τόσο πολύ ότι ο Ζιντάν, που δεν έχει προπονήσει ούτε λεπτό την εθνική ομάδα, αναμένεται να είναι σωτήρας, ενώ αυτός που κατέκτησε το Μουντιάλ κι έφτασε στα ημιτελικά του Euro, θέλουν να φύγει.

Ψυχολογικά αυτός ο άνθρωπος επηρεάζεται από το γεγονός ότι από την αρχή της καριέρας του δεν ήταν η ομορφιά της ιστορίας. Είναι ο "άσχημος" της ιστορίας κι από τότε παλεύει με αυτό. Τον πιέζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει την αναγνώριση που ταιριάζει στην καριέρα του.

Είναι μια ουλή. Θέλει να τον αγαπούν οι άνθρωποι και βλέπει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν τον συμπαθεί καθόλου. Θα είναι πάντα στη σκιά του Ζιντάν και του Πλατινί κι αυτό είναι δύσκολο γι' αυτόν», έγραψε ο Ριολό, σε ένα μοναδικό… κράξιμο προς τον κόουτς των «τρικολόρ».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr