Facebook Pixel "Όχι αξιοκρατία, αλλά δημόσιες σχέσεις!"
Ποδόσφαιρο
| 2012-05-17 20:01:00

"Όχι αξιοκρατία, αλλά δημόσιες σχέσεις!"

"Όχι αξιοκρατία, αλλά δημόσιες σχέσεις!"

Χιώτης κατά Σάντος στο Facebook! O τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ κατηγορεί τον Πορτογάλο ότι πραγματοποιεί δημόσιες σχέσεις, επειδή δεν κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής για το Euro.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε μία καταπληκτική σεζόν με το ΑΠΟΕΛ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρόκριση της κυπριακής ομάδας στους “8” του Champions League, ο Σάντος όμως δεν τον συμπεριέλαβε μεταξύ των 25 παικτών που πήρε μαζί του για την προετοιμασία της γαλανόλευκης. Αντιθέτως κάλεσε τους Χαλκιά, Σηφάκη και Τζόρβα, οι οποίοι δεν είχαν και την καλύτερη χρονιά φέτος. Ίσα-ίσα οι δύο τελευταίοι προέρχονται από τραυματισμούς που τους στέρησαν συμμετοχές με τις ομάδες τους!

Ο Χιώτης έγραψε στο Facebook για τις επιλογές του Σάντος: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις.

Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ'όλα είναι η Ελλάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags