Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ριέκα: Ανακοίνωσε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Μεγάλη έκπληξη, ποιος έμεινε εκτός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-18 17:20:00

Ανακοίνωσε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Μεγάλη έκπληξη, ποιος έμεινε εκτός!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Μεγάλη έκπληξη, ποιος έμεινε εκτός!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa Conference League κόντρα στη Ριέκα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ριέκα: Από αυτή θα απουσιάσει ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ίνγκι Ίνγκασον που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς!

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα της Πέμπτης (19.08, 21:00), δίνοντας έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι δύο παίκτες που καταγράφονται στο ιατρικό δελτίο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 23άδα που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Κροάτες και η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη , Ροντρίγκο , Τέιλορ , Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Βιεϊρίνια , Λύρατζη , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρα , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσια , Σφιντέρσκι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags