Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η Τούμπα που δίνει πρόκριση και η επιλογή που κάνει "μπαμ" στο Ολυμπιακός-Αταλάντα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-24 16:50:00

Η Τούμπα που δίνει πρόκριση και η επιλογή που κάνει "μπαμ" στο Ολυμπιακός-Αταλάντα!

του Δημήτρη Σκούφου
Η Τούμπα που δίνει πρόκριση και η επιλογή που κάνει "μπαμ" στο Ολυμπιακός-Αταλάντα!

Σπουδαίες ρεβάνς απόψε για τις δύο ελληνικές ομάδες σε Europa League και Conference League. Τι παίζουμε σε Καραϊσκάκη και Τούμπα;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει απόψε το μενού για το Europa League και το Conference League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παίζουν την πρόκρισή τους στις επόμενες φάσεις των δύο διοργανώσεων, αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από το ματς των Ερυθρόλευκων με την Αταλάντα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ιταλική ομάδα έχει τον ρόλο του φαβορί, έχοντας κερδίσει και 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία, όμως με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός κάνει τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για πολύ δύσκολη αναμέτρηση, η πρώτη σκέψη μας πήγε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες οι δύο ομάδες, σε απόδοση 1.76 στη Novibet, καθώς από τη μία ο Ολυμπιακός θα ψάξει πάση θυσία το γκολ, ενώ από την πλευρά της η Αταλάντα είναι μία φύσει επιθετική ομάδα.

Όσο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση, καθώς έχει ηττηθεί με 1-0 στην Δανία, ωστόσο με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να τα καταφέρει.

Οι Δανοί μπορεί να είναι επικίνδυνοι ειδικά σε ανοιχτό γήπεδο, όμως ο ΠΑΟΚ είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα και με την στήριξη των οπαδών του στην Τούμπα μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη Novibet.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags