Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρεπορτάζ εν όψει Γάνδης από "Τσόρμπα" - "Κέρδισε στο τέλος χθες - Αυτός δεν θα παίξει από ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-07 12:17:00

Ρεπορτάζ εν όψει Γάνδης από "Τσόρμπα" - "Κέρδισε στο τέλος χθες - Αυτός δεν θα παίξει από ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ εν όψει Γάνδης από "Τσόρμπα" - "Κέρδισε στο τέλος χθες - Αυτός δεν θα παίξει από ΠΑΟΚ"

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη για το Conference League, που βρίσκεται προ των πυλών για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ, αφού συνεχίζει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη με τον αγώνα με την Γάνδη να ακολουθεί, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτος στόχος είναι να τερματίσει δεύτερος, να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, και παράλληλα να είναι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του. Γιατί έχει μπροστά του την Ευρώπη και φυσικά τα ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Έχασε επαφή με τον Ολυμπιακό, όμως παραμένει εντός των στόχων του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Προτεραιότητα τώρα έχει ο αγώνας με την Γάνδη και την άλλη Πέμπτη στο Βέλγιο. Έχει σερί έξι νικών και χθες κέρδισε στην τελευταία φάση του αγώνα. Διατηρεί την αυτοπεποίθησή της η Γάνδη και χθες δεν έπαιξε ο Μαροκινός Τάρικ Τισουντάλι, ο οποίος έχει 20 γκολ και είναι πολύ ποιοτικός. Ο προπονητής είπε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για την Πέμπτη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς στη Λαμία και τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τους Βέλγους στην Τούμπα: «Από χθες ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για αυτό τον αγώνα, είναι καλά και έχει λύσεις. Τελείωσε το ματς με τους πιο ποιοτικούς τους παίκτες, με τον Βιεϊρίνια, τον Κούρτιτς και τον Άκπομ και ξεκουράστηκε μετά από καιρό ο Μπίσεσβαρ. Καλά πήγε χθες ο αγώνας, αφού κατάφερε να κερδίσει, και σήμερα θα ξεκαθαρίσει ο τραυματισμός του Σίντκλεϊ και δεν θα έπαιζε τόσο πολύ ο Βιεϊρίνια. Ο Ελ Καντουρί χάνει το πρώτο ματς για τα πλέι οφ και πριν παίξει με τους Βέλγους είναι η κλήρωση των πλέι οφ και το πού θα δώσει το πρώτο ματς την Κυριακή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags