Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ , Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Γάνδης και για το προφίλ των Βέλγων.

Υπό αντίξοες συνθήκες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του «Δικέφαλου του Βορρά». Από νωρίς το πρωί υπήρχε έντονη χιονόπτωση στη Νέα Μεσημβρία με αποτέλεσμα το προπονητικό κέντρο να έχει αρκετό χιόνι.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μιτρίτσα, ο οποίος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συμμετείχε σε μερικές ασκήσεις αλλά κατά κύριο λόγο ακολούθησε ειδικό ατομικό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η επιστροφή του Πορτογάλου, αναμένεται την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Για το ματς με τη Γάνδη

Η Γάνδη είναι μία ομάδα που έχει παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με αυτό της Μίντιλαντ. Πιέζει ψηλά, της αρέσει να βγαίνει στην κόντρα επίθεση ενώ διαθέτει γρηγοράδα και ταχυδύναμη. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στις δύο, είναι πως οι Βέλγοι όλα τα παραπάνω τα κάνουν πολύ καλύτερα από τους Δανούς, πράγμα που θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έγινε και μία σκέψη από το επιτελείο του Ρασβάν Λουτσέσκου, να ακολουθηθεί αντίστοιχη τακτική και από τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και δεν θα αλλάξει κάτι στο σύστημα ή στην τακτική.

Το μόνο ερωτηματικό που παραμένει για τη Γάνδη είναι το αν θα αγωνιστεί Τάρικ Τισουντάλι. Ο Μαροκινός μέσος είναι τραυματίας και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τον αν θα προλάβει την αναμετρήση της Πέμπτης. Τη φετινή σεζόν έχει βοηθήσει αρκετά τη Γάνδη καθώς έχει 14 τέρματα στο πρωτάθλημα , 4 στο Κόνφερενς Λιγκ και 2 στο Κύπελλο.