ΠΑΟΚ: Το μυαλό του στα παιχνίδια με τη Γάνδη θα έχει ο Δικέφαλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που έχουμε από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει ότι (τουλάχιστον!) στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να πατήσει γκάζι στο πρωτάθλημα!

Προφανώς κανείς δεν περιμένει να παρατήσει τα παιχνίδια, αλλά από την άλλη πλευρά ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν οι 12 βαθμοί διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Με δεδομένα τα προβλήματα που έχει φέτος το ρόστερ του συλλόγου, με τις ελλείψεις και τις διαρκείς απουσίες, θα ποντάρει σε δύο από τέσσερα ματς που θα πρέπει να δώσει σε λίγες μέρες. Ποια ματς θα είναι αυτά; Τα δύο με την Γάνδη και όχι τα δύο πρώτα των πλέι οφ!

Γράφουμε ξανά: Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν θα παρατήσει τα παιχνίδια των πλέι οφ, ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά το βάρος θα δοθεί στους Βέλγους, αφού η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος μπορεί να πατήσει το γκάζι και να πάρει την πρόκριση. Και έπειτα, αν πάρει την πρόκριση, γιατί να μην τους ανοίξει η όρεξη στη Θεσσαλονίκη;

Να πούμε κάτι ακόμα, μια και μιλάμε για ελλείψεις στο ρόστερ του Δικέφαλου: Ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να τιθασεύσει πολύ τον Λέο Ζαμπά, που δεν ήρθε σε σούπερ φόρμα και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη ψιλοσερνόταν.

Παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου τον έχει σενιάρει, τον έχει κάνει του κουτιού και, τώρα, τραβάει λίγο τα μαλλιά του που δεν τον έχει στη διάθεσή του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"