Το sportdog.gr με αφορμή τις επικείμενες μάχες του ΠΑΟΚ με την Γάνδη εξετάζει το ποια ομάδα... κοστίζει περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου τη δεδομένη χρονική στιγμή κοστίζει 57 εκατ. ευρώ ενώ η διαφορά με τους Βέλγους δεν ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, μιας και το συγκεκριμένο σύνολο κοστολογείται στα 51 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τις πιο ακριβές... μονάδες των δύο συλλόγων την πρώτη θέση μοιράζονται 4 παίκτες, εκ των οποίων μόλις ο ένας είναι της Γάνδης και όλοι τους κοστολογούνται στα 5 εκατ. ευρώ. Από πλευράς ΠΑΟΚ την... πρωτιά κατέχουν οι Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον και Μιτρίτσα (!), ενώ για την Γάνδη την μεγαλύτερη αξία την έχει ο 24χρονος στόπερ Τζόρνταν Τορουναρίγκα

Από κοντά για τους Βέλγους με 4.5 εκατ. ευρώ και 4.2 αντίστοιχα βρίσκεται ο αριστερός εξτρέμ Τισουντάλι και ο δεξιός μπακ Κάστρο Μόντες, ενώ την πρώτη πεντάδα σε αξία για την Γάνδη συμπληρώνουν με 3.8 εκατ. ευρώ και 3.2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα οι στόπερ Οκούμου και Ενγκαντού.

Για τον ΠΑΟΚ οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν την πιο ακριβή πεντάδα της ομάδας είναι οι Μιχαϊλίδης και Τσόλακ με 4 εκατ. ευρώ και 3.5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ - Νέο... αφεντικό στην Τούμπα - Συμφωνία με Λουτσέσκου και Μπότο!