Παναθηναϊκός: Δεν αποκλείεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο ενόψει των αγώνων με την Σλάβια Πράγας.

Όπως διαβάσατε και χθες (18/7) στο sportdog.gr το αστέρι της Σλάβια Πράγας, που θα αντιμετωπίσει σύντομα ο Παναθηναϊκός, είναι ο Πέτερ Ολαγίνκα! Ο διεθνής Νιγηριανός εξτρέμ είναι ο ηγέτης της τσεχικής ομάδας, ωστόσο είναι πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στο Τριφύλλι λόγω… μεταγραφής.

Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τους τον έμπειρο εξτρέμ Ολαγίνκα, ενώ η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας έχουν δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Πάντως οι απαιτήσεις της Σλάβια είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς οι Τσέχοι κοστολογούν τον παίκτη με 10 εκ. ευρώ!

Όπως και να έχει τις τελευταίες ώρες έχει κάνει αρκετά δυναμικό μπάσιμο η Ναντ, μιας και η γαλλική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, παρά το γεγονός πως θεωρεί τσιμπημένες τις απαιτήσεις, ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει θα γίνουν εκ νέου συζητήσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εάν ο Ολαγίνκα γίνει παίκτης της Ναντ, τότε θα συναντήσει και τον καλό του φίλο και συμπαίκτη στην εθνική ομάδα, Mόουζες Σιμόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" για φορ ο Αλαφούζος - "Όχι" από Δουβίκα - Μεταγραφή Έλληνα χαφ η ΑΕΚ!