Facebook Pixel Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Ισορροπία βλέπουν οι μπουκ στον τελικό του Conference League
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 14:49:00

Ισορροπία βλέπουν οι μπουκ στον τελικό του Conference League - Οι αποδόσεις για Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ

Sportdog Team
Ισορροπία βλέπουν οι μπουκ στον τελικό του Conference League - Οι αποδόσεις για Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ

Μόνο εύκολο σε προβλέψεις δεν είναι το Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη!

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης (7/6, 22:00) στην Πράγα. Η ιταλική ομάδα αναζητάει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά το 1961, ενώ τα «σφυριά» από το 1965, αντίστοιχα.

Οι «Βιόλα» θεωρούνταν από την αρχή ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ φέτος έχουν ήδη ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Από την άλλη, η αγγλική ομάδα είναι η μοναδική αήττητη της διοργάνωσης, με 13 νίκες και μια ισοπαλία, μετρώντας παράλληλα το απόλυτο νικών (6/6) στη φάση των ομίλων.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Από πλευράς παράδοσης, οι «Βιόλα» έχουν αντιμετωπίσει συνολικά 12 φορές αγγλικές ομάδες, μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ μετράει 0/2 κόντρα σε ιταλικούς συλλόγους. Οι δυο ήττες ήταν τη σεζόν 2006/07, χάνοντας από την Παλέρμο με 4-0 συνολικό σκορ!

Τι λένε οι μπουκ

Οπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν βγάλει ένα αρκετά ισορροπημένο σετ αποδόσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και ο άσος προσφέρεται στο 2.88, όσο δίνει και το διπλό, ενώ η ισοπαλία δίνεται στο 3.28! Κοινώς, η παράταση και τα πέναλτι θεωρούνται ένα αρκετά πιθανό... σενάριο!

Όσον αφορά στα γκολ, το να έχουμε αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.80, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται στο 1.90! Από εκεί και πέρα το να έχουμε χαμηλό σκορ προσφέρεται στο 1.70, ενώ το να δούμε τουλάχιστον 3 γκολ δίνεται στο 2.20!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags