Μονόδρομος είναι για τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του φετινού Europa Conference League, όπως ξεκαθάρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, εξηγώντας και το γιατί.

«Είναι το ματς της χρονιάς, παρότι ο προπονητής του δεν το δέχεται, και πως να μην είναι όταν έχεις βιώσει τα περυσινά και ξέρεις τα παρεπόμενα ενός αρνητικού αποτελέσματος; Αυτό είναι το κακό για τον ΠΑΟΚ, έχασε την ευκαιρία, αλλά πρέπει να βρει έναν τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα και να προκριθεί, έστω και σε ένα εχθρικό γήπεδο.

Πάμε για έναν τελικό με ό,τι αυτό σημαίνει, που επηρεάζει και τα γύρω γύρω, ακόμα και μεταγραφικά. Έναν χαφ θα τον πάρει, όλες οι υπόλοιπες κινήσεις ή υπερβάσεις θα εξαρτηθούν από την πρόκριση ή όχι. Πολλά πράγματα θα είναι ανοιχτά σε ενδεχόμενο αποκλεισμού, με πρόκριση θα είναι πιο τακτοποιημένα. Μια δεύτερη χρονιά χωρίς Ευρώπη θα είναι πολύ δύσκολη για όλους», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην περίπτωση του Αουγκούστο και τα τελευταία ρεπορτάζ, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει… τρελαθεί από την πρόταση της Ναντ και πως το μυαλό του είναι ακόμα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και την 11άδα του ΠΑΟΚ, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι είναι μεγάλο ερωτηματικό ο σέντερ φορ, από τη στιγμή που ο Σαμάτα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, ενώ άφησε ανοιχτή μια θέση τόσο για το κέντρο αλλά και για το δεξί άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ - "Απογείωση" σε 6 μήνες - Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!