Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ώρα... Champions League για ΠΑΟΚ, αν περάσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ - Τότε παίζει ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 15:38:00

Ώρα... Champions League για ΠΑΟΚ, αν περάσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ - Τότε παίζει ο Άρης

Sportdog Team
Ώρα... Champions League για ΠΑΟΚ, αν περάσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ - Τότε παίζει ο Άρης

Η UEFA όρισε και επίσημα την αναμέτρηση της Χάιντουκ στο Σπλιτ με αντίπαλο είτε τον ΠΑΟΚ, είτε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ενημέρωση και για Άρη.

Την ώρα που θα παίξει με την Χάιντουκ στην Κροατία, αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έμαθε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η UEFA όρισε και επίσημα την πρώτη αναμέτρηση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενημερώνοντας ότι οι Κροάτες θα παίξουν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, στις 22:00, είτε με τον Δικέφαλο, είτε με την Μπεϊτάρ.

Μέσα στις επόμενες μέρες -και μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στο Ισραήλ- αναμένεται να γίνει γνωστό και το πότε θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση.

Όσο για τον Άρη, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση επί της Αραράτ θα αγωνισθεί την ίδια μέρα (10/8) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε ως έδρα των Ουκρανών το Βουκουρέστι και οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν εκεί για τη ρεβάνς, η σέντρα της οποίας θα είναι στις 20.00. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ - "Απογείωση" σε 6 μήνες - Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags