Οι τελικές επιλογές του Τόλη Τερζή βρίσκονται στο επίκεντρο στον οργανισμό του Άρη τις τελευταίες ημέρες και σε αυτές αναφέρθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Κίτρινων μιλώντας για τη ρεβάνς με την Αράρατ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανέφερε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των γηπεδούχων όσον αφορά στην ένταση, τα τρεξίματα και τις δυνάμεις, τονίζοντας ότι ο τεχνικός του Άρη ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση στην Αρμενία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Φεράρι θα πάρει τη θέση του Ματαρίτα αφού είναι καλύτερος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με τον Κοσταρικανό να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην πλευρά του στο πρώτο παιχνίδι, αν και σε κανένα σημείο δεν γύρισε να τον βοηθήσει ο Πάλμα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Τζούρασεκ θα βρεθεί στη μεσαία γραμμή με τους Νταρίντα και Ρουπ, καθώς μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο στο αμυντικό κομμάτι με τον Ζουλ, αλλά υπερτερεί σε τεχνική κατάρτιση και αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Τέλος, έκανε λόγο για παρουσία του Μορόν στην ενδεκάδα αντί του Γκρέι, με τον Ισπανό να πρέπει να κάνει διαχείριση αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι και μένει να δούμε σε ποιο σημείο του ματς θα περάσει ο Άγγλος επιθετικός.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλνουν πρώην δεξί μπακ της Μπαρτσελόνα στον Άρη! (ΦΩΤΟ)