Μικρή μερίδα οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ και πέταξε πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει στην σύλληψη τριών νεαρών.

Το ρεπορτάζ των Ισραηλινών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και αναγνώρισε το όχημα και τους επιβαίνοντες που εμπλέκονται στις πράξεις. Αμέσως κατέσχεσαν κυψέλες κροτίδων μετά τη χρήση τους. Σε κάποιο σημείο, όταν οι επιβαίνοντες του οχήματος αναγνώρισαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή προς τα βόρεια της Ιερουσαλήμ μέχρι που τους σταμάτησαν αστυνομικοί του σταθμού Σαλέμ και στρατιώτες της MGB. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η αστυνομία δήλωσε πως οι τρεις που συνελήφθησαν με την κατηγορία για διαταράξη της ειρήνης, είναι 20 ετών και οδηγήθηκαν για ανάκριση στον σταθμό Lev HaBira. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπανάκι για την ατμόσφαιρα που θα βρει ο ΠΑΟΚ - "Το γήπεδο θυμίζει Τούμπα - Οι πιο καυτοί οπαδοί στο Ισραήλ"