Με μια μεγάλη απουσία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League η Χάιντουκ Σπλιτ.

Κι αυτό γιατί ο καλύτερος παίκτης των Κροατών, Ρόκας Πούκστας, τραυματίστηκε και μπαίνει στα... πιτς για δύο εβδομάδες, χάνοντας ουσιαστικά και τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Τον τραυματισμό του 18χρονου Αμερικανού μεσοεπιθετικού επιβεβαίωσε και η Χάιντουκ, σημειώνοντας στο δελτίο Τύπου της ομάδας πως:

«Ο μέσος της Χάιντουκ, Ρόκας Πούκστας, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο σε μία άγαρμπη κίνηση κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας στον αγώνα με τη Ριέκα. Παρά τον πόνο, έπαιξε το ματς με τη Ριέκα μέχρι το τέλος και τις προηγούμενες μέρες έκανε εξετάσεις και θεραπείες. Το ιατρικό τιμ της Χάιντουκ ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες».

Στο ίδιο τέμπο και τα ρεπορτάζ από την Κροατία, τονίζοντας πως: «Ο πρώτος αγώνας της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο «Πόλιουντ» με ώρα έναρξης στις 21:00 (22:00 Ελλάδας) και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος μια εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ ανακοίνωσε ότι ο Πούκστας θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες κι αναμένεται να χάσει και τις δύο συναντήσεις με την ελληνική ομάδα. Κάτι που αποτελεί βαρύ πλήγμα για τον Ιβάν Λέκο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχουν λόγια - Το αριστούργημα του Κωνσταντέλια που... τρέλανε την Ευρώπη! (ΒΙΝΤΕΟ)