Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η Ευρώπη έχει... φτιάξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Γίνεται... καμίνι η Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 07:49:00

Η Ευρώπη "έφτιαξε" τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Γίνεται... καμίνι η Τούμπα!

Sportdog Team
Η Ευρώπη "έφτιαξε" τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Γίνεται... καμίνι η Τούμπα!

Φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα διαρκείας.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του πρώτου του στόχου για την σεζόν που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Μια επιτυχία που θα σφραγιστεί την Πέμπτη. 

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν και ήρθε το διπλό στο Εδιμβούργο υπάρχει μια μεγάλη αύξηση στην αγορά διαρκείας που γίνεται μέσω του διαδικτύου. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, έχει πλέον και ένα επιπλέον κίνητρο να αγοράσει το διαρκείας αφού σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ. 

Σε κάθε περίπτωση όσοι ακόμη φίλοι του ΠΑΟΚ το σκέφτονται, θα πρέπει να ξέρουν πως μέχρι τις 18:00 της προσεχούς Παρασκευής ολοκληρώνεται η διάθεση των διαρκείας για φέτος εκτός και αν η ΠΑΕ αποφασίσει να δώσει παράταση, γεγονός που δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Η τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ αφορούσε για 9.500 φίλους του ΠΑΟΚ που αγόρασαν το διαρκείας τους αλλά αυτή ήρθε την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Χάιντουκ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags