Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δοκιμή-έκπληξη Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια - Εκεί τον χρησιμοποίησε - "Από τις πιο κρίσιμες βραδιές"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 12:24:00

Δοκιμή-έκπληξη Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια - Εκεί τον χρησιμοποίησε - "Από τις πιο κρίσιμες βραδιές"

Sportdog Team

Το πολύ σημαντικό αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς και μια δοκιμή του Λουτσέσκου που προκάλεσε εντύπωση, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού-κρίσιμου αγώνα με τη Χαρτς στην Τούμπα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει κάνει τα πέντε βήματα ο ΠΑΟΚ και απομένει το τελευταίο και πιο σημαντικό, για να πετύχει τον πρώτο μεγάλο του στόχο. Το σκορ είναι υπέρ του. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός από τη Χαρτς, έχει την ψυχολογία υπέρ του, και σήμερα θα έχει επιπλέον επιλογές για το αρχικό σχήμα. Δεν υπάρχει σιγουριά στις τάξεις των οπαδών, υπάρχει μία αισιοδοξία για έναν τέτοιο αγώνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά.

«Η πρόκριση θα δώσει όραμα, χρήματα και υπεραξίες στους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ. Αυτή η βραδιά είναι από τις πλέον κρίσιμες, αφού θέλει να περάσει στους ομίλους του Conference. Μία μόνο δοκιμή έκανε εντύπωση και αφορούσε τον Βιεϊρίνια στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον αρχηγό, αλλά ο Κεντζιόρα δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε σχέση με τον Πορτογάλο. Θέλει να το παίξει το ματς ο Λουτσέσκου, να επιβάλλει τον ρυθμό του και είναι μία δοκιμή που κρατάμε στο μυαλό μας», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου - "Χυλόπιτα" σε Άραβες και Τούρκους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags