Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ και άλλοι 9 τέτοια αλάνθαστη πορεία - Έχει ξεχωρίσει 2-3 εξτρέμ με ποιότητα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 12:36:00

Τσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ και άλλοι 9 τέτοια αλάνθαστη πορεία - Έχει ξεχωρίσει 2-3 εξτρέμ με ποιότητα"

Sportdog Team

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε λόγο για επίτευγμα του ΠΑΟΚ στα μέχρι τώρα ευρωπαϊκά προκριματικά ματς και μεγάλη επίτυχία ενώ ανέφερε τα "θέλω" του σε επίπεδο ενίσχυσης του ρόστερ.

Ένα… άλλο κλίμα επικρατεί πλέον στην Τούμπα, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Χαρτς, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφονατς και το στατιστικό που την συνόδευσε.

«Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση, έτσι όπως ήταν όλη η κατάσταση το καλοκαίρι. Από τον 2ο προκριματικό μέχρι και σήμερα είναι σχεδόν 90 ομάδες, μαζί και ο ΠΑΟΚ, μόλις 10 είχαν αυτή την αλάνθαστη πορεία. Ο ΠΑΟΚ αλλάζοντας το ρόστερ του, παραχωρώντας σημαντικούς παίκτες, έχοντας απουσίες. Έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα, αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε το καλοκαίρι και πως τελείωσε η βραδιά χθες την Τούμπα. Μια άλλη κατάσταση, μια άλλη ομάδα, ένα άλλο περιβάλλον και βεβαίως μια άλλη πίεση από εδώ και πέρα γιατί όλοι για το πρωτάθλημα ετοιμάζονται και θέλουν να το διεκδικήσουν», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ακόμα… φτιάχνεται, έχει να βάλει πολλά νέα πρόσωπα, ενώ πρέπει να έρθουν και δύο μεσοεπιθετικοί, αφού υπάρχουν ακόμα κενά εκεί.

Με τον Τσορμπατζόγλου να σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις εξτρέμ, προκειμένου να βρεθεί τουλάχιστον ο ένας με τα στοιχεία που ψάχνει ο Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισαν... στόματα οι τελειωμένοι στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε "τσιπάκι" ο Λουτσέσκου - Η μεγάλη διαφορά με πέρυσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags