Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πετάει" στην κορυφή η Ελσίνκι πριν τον ΠΑΟΚ - Τρίτο σερί "Χ" για την Άιντραχτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 13:50:00

"Πετάει" στην κορυφή η Ελσίνκι πριν τον ΠΑΟΚ - Τρίτο σερί "Χ" για την Άιντραχτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σε καλή κατάσταση οι Φινλανδοί λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Conference League κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος μετά από 23 αγωνιστικές (πρεμιέρα των πλέι οφ) παρέμεινε η Ελσίνκι, η οποία πέντε 24ωρα πριν φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ίντερ Τούρκου.  

Ο Μπαντέ, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε στο 72΄ το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 81΄ ο Ραντούλοβιτς «σφράγισε» την 13η νίκη της Ελσίνκι στο πρωτάθλημα, όπου προηγείται με 47 βαθμούς έναντι 42 της Κουόπιο που έχει ματς λιγότερο.

Η ενδεκάδα της Ελσίνκι: Μενπά, Χάλμε, Ραϊτάλα (70΄ Μπαντέ), Ολιλα (82΄ Χαμαλάινεν), Λίνγκμαν, Κανελόπουλος (70΄ Παανάνεν), Κουασίβι-Μπενισάν, Χόστικα (46΄ Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Ολουσάνια (76΄ Χετεμάι).

Όσο για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έμεινε ισόπαλη σε τρίτο διαδοχικό ματς, με σκορ 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ, για την 4η αγωνιστική της Bundesliga. 

Ο Ντινά Εμπιμπέ ήταν ο σκόρερ της ομάδας που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο (7ο) του Europa Conference League με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, το γκολ του Γάλλου στο 55΄ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Τοπμέλερ. Η Αϊντραχτ έμεινε αήττητη, αλλά με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της και 3 ισοπαλίες, στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Η ενδεκάδα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Πάτσο Τενόριο, Κοχ, Τούτα (90΄ Σμόλτσιτς), Ενκουνκού (46΄ Σαϊμπί), Σκίρι, Λάρσον, Μπούτα (90΄ Μαξ), Εμπιμπέ, Γκέτσε (81΄ Ααρονσον), Ενγκανκάμ (46΄ Μαρμούς)  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ποντένσε "έκοψε" φορ 8 εκατ. στον Ολυμπιακό - Έδιωξε τον κόουτς του Πέλκα ο Μπα - "Σκότωσε" τον Σισέ ο Κορδόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags