Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με πλάνο Λεωφόρου ο Λουτσέσκου με Άιντραχτ - Αυτές οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 15:25:00

Με πλάνο Λεωφόρου ο Λουτσέσκου με Άιντραχτ - Αυτές οι σκέψεις του για την ενδεκάδα

Sportdog Team
Με πλάνο Λεωφόρου ο Λουτσέσκου με Άιντραχτ - Αυτές οι σκέψεις του για την ενδεκάδα

Ο Δικέφαλος του Βορρά αφήνει πίσω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

ΠΑΟΚ: Για το προφίλ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Άιντραχτ είναι πολύ παράξενη ομάδα, πολύ ξένη για τα γερμανικά δεδομένα. Έχει δώσει έξι παιχνίδι και έχουν μπει μόνο εννιά γκολ σε αυτά, βάζοντας τέσσερα και δεχόμενη πέντε. Φαίνεται ότι η πώληση του Κόλο Μουανί τους έχει ξενερώσει, έχει μια νίκη τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο δύο απόντες, εδώ και καιρό, όλοι οι υπόλοιποι είναι υγιείς. Πιστεύω ότι την καλύτερη 11άδα που έχει ο Λουτσέσκου, την έβαλε στη Λεωφόρο. Ποιόν μπορεί να προσθέσει από τους νέους για να του ανεβάσουν την ποιότητα; Ο Οζντόεφ είναι ο ένας, ο Ντεπόντοφ έχει ατομική ποιότητα η αλήθεια είναι, αλλά δεν βγαίνουν ούτε Τάισον ούτε Ζίβκοβιτς. Δεν βλέπω αλλαγές», είπε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στα οργανωτικά ζητήματα του επικείμενου αγώνα με την γερμανική ομάδα, που αφορούν και στην παρουσία οπαδών της, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κάνει sold out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γη και ύδωρ" σε Ίβιτς μεγάλη ομάδα να υπογράψει μέχρι 6/10 - Οι δύο λόγοι για να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags