Facebook Pixel Αντρέ Βιεϊρίνια: Σπουδαία ατάκα Βιεϊρίνια για τους οπαδούς - "Παρουσία και από τις δύο ομάδες - Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 15:44:00

Σπουδαία ατάκα Βιεϊρίνια για τους οπαδούς - "Παρουσία και από τις δύο ομάδες - Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα"

Sportdog Team
Σπουδαία ατάκα Βιεϊρίνια για τους οπαδούς - "Παρουσία και από τις δύο ομάδες - Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για το αυριανό (5/10) παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το ότι θα ήθελε γενικότερα φιλάθλους και των δύο ομάδων σε κάθε γήπεδο, κάτι που σημείωσε ότι είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα.

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια και τόνισε ότι πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την γερμανική ομάδα για να πάρουν τη νίκη. Τι είπε για τους οπαδούς και των δύο ομάδων στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι αυριο θα βγει μια ομάδα στο γηπεδο που θα παίξει και θα τα δώσει το 100% για να πάρει την νίκη»

Για τα παιχνίδια με τις γερμανικές ομάδες και αν υπάρχει κάτι ξεχωριστό :

«Είναι μια δυνατή ομάδα η Φρανκφούρτη, αυτό είναι αύριο για μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι μια ομάδα που κέρδισε το Europa League πριν δυο χρόνια και αυτό τα λέει όλα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο ώριμος πλέον :

«Είμαστε πιο έμπειροι ως ομάδα και ως παίκτες, μας βοηθάει το γεγονός ότι ήρθαν έμπειροι παίκτες φέτος. Έχουμε καταλάβει πως είναι να παίζεις ανα 2-3 μερες, οπότε θεωρώ ότι αύριο θα βγει μια ομάδα στο γήπεδο που θα παίξει και θα τα δώσει το 100% για να πάρει την νίκη»

Για τα τρία ματς που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις:

«Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε, κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε έμπειροι ομάδα όπως είπα και δεν θα ξανασυμβεί να δεχτούμε γκολ στις καθυστερήσεις. Στο Ελσίνκι δεν μας κόστισε το γκολ που δεχτήκαμε, αλλά στα άλλα δυο ματς που δεχτήκαμε γκολ χάσαμε βαθμούς και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Πρέπει αύριο να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι απλά 90 λεπτά, αλλά 95-96 λεπτά για να πάρουμε την νίκη».

Για το αν αυτό το ματς είναι ένα κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Θεωρητικά ο στόχος μας είναι η πρόκριση, αλλά αύριο παίζουν τα δυο φαβορί για την δυάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να σκεφτόμαστε τον όμιλο και γενικά. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και το πως προσεγγίζουν αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Αυτά είναι τα ματς που όλοι θέλουν να παίζουν. Περιμένουν όλοι πως και πως για να παίξουν. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς με μια σημαντική ομάδα. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται για να έχουμε παιχνίδια συνέχεια, αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς. Σιγά σιγά αρχίζουν να ξέρουν πως είναι να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια τα νεαρά παιδιά της ομάδας. Δείχνουν ότι δεν έχουν θέμα διαχείρισης στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και την παρουσία των φίλων και των δυο ομάδων :

«Αν με ρωτάς εμένα εγώ θέλω σε όλα τα παιχνίδια φιλάθλους των ομάδων. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο εύκολο. Εμείς νιώθουμε την υποστήριξη τους ακόμα και στα εκτός έδρας. Για μένα το καλύτερο είναι να υπάρχει η παρουσία και των φίλων και των δυο ομάδων σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ξαναλέω ότι στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Λουτσέσκου σε Γιοβάνοβιτς-ΠΑΟ: "Ξεκάθαρα τους έσπρωχναν - Χάρηκε με το Κύπελλο της διαιτησίας"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags