Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η ψυχή Κουλιεράκη, το μέλλον της Ελλάδας - Στράβωσε ο Οζντόεφ, "παρέμβαση" Λουτσέσκου την ώρα του ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-06 00:54:00

Η ψυχή Κουλιεράκη, το μέλλον της Ελλάδας - Στράβωσε ο Οζντόεφ, "παρέμβαση" Λουτσέσκου την ώρα του ματς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η ψυχή Κουλιεράκη, το μέλλον της Ελλάδας - Στράβωσε ο Οζντόεφ, "παρέμβαση" Λουτσέσκου την ώρα του ματς!

Ο μικρός που δεν "μασάει" από γκάφες και η δικαίωση Ραζβάν, που του εμπιστεύτηκε τη φανέλα βασικού και παρά τα όποια λάθη του, οδηγεί τον Δικέφαλο από νίκη σε νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι συνέβη με τον Ρώσο χαφ;

Ονειρεμένη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, όπου ο απίθανος ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση της ισχυρής Άιντραχτ Φρανκφούρτης με γκολ του Κουλιεράκη στο 92' και πλέον φιγουράρει μόνος πρώτος με έξι βαθμούς στην κορυφή του ομίλου του, βλέποντας την πρόκριση να... έρχεται!

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε ιδιαίτερα διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και κατάφερε κατά πολύ να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων του, έχοντας καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή με την παρουσία των Μεϊτέ και Οζντόεφ. Ειδικότερα, ο πρώτος πραγματοποίησε ίσως την πιο μεστή του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά από ορισμένες "χλιαρές" έως κάκιστες μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσο για τον Ρώσο, έδειξε κάποια ψήγματα της κλάσης του, όμως δεν "έκατσε" καλά η... αποστροφή του την ώρα της αλλαγής του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Οζντόεφ είδε τον Σβαμπ να παίρνει τη θέση του και όπως φάνηκε δεν ήταν και πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη, με τον Λουτσέσκου να αναλαμβάνει δράση και να εξηγεί στον παίκτη του τον λόγο που τον έβγαλε από το παιχνίδι και τον τελευταίο να δείχνει κατανόηση, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του.

Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον ψυχωμένο Κουλιεράκη, ο οποίος δεν... λιγοψύχησε από το γκολ-δώρο που πρόσφερε στον Μαρμούς και στο 92' προωθήθηκε στο φάουλ του Ντεσπόντοφ και μετά από αναμπουμπούλα στην γερμανική άμυνα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να βάλει "φωτιά" στην κατάμεστη Τούμπα και να δώσει στον ΠΑΟΚ την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στον όμιλο του Conference League.

Στα 19 του μόλις χρόνια ο Κουλιεράκης βγάζει ψυχή στο γήπεδο, δείχνει να μην πτοείται από γκάφες και με το γκολ του στο τέλος "δηλώνει" πως έχει τα... άντερα να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις, δικαιώνοντας τον Λουτσέσκου που τον εμπιστεύεται για βασικό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός στόπερ, αν στηριχτεί, μπορεί να αποτελέσει... λίρα εκατό μελλοντικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύλο μεταξύ των παικτών στην Τούμπα λόγω… Βιεϊρίνια - Απίστευτες εικόνες μέσα στο γήπεδο μετά τη λήξη! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags