Το δικό του σχόλιο για την επική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Σκωτία, όπου επικράτησε με 3-2 της Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Του πήρε πράγματα στο Ηράκλειο, του πήρε πράγματα στη Λεωφόρο και τα γύρισε με την Άιντραχτ, χθες με την Αμπερντίν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όσοι προσπαθούν, δουλεύουν και εξελίσσονται, παρότι δεν ήταν καλός, ο ΠΑΟΚ κατάφερε το 2-0 στο τέλος να το κάνει 3-2, με τη βοήθεια του VAR να πάρει το διπλό. Έχει το τρία στα τρία, με το απόλυτο, και να έχει η ομάδα στους 9 βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τα χθεσινά πρέπει να κρατήσουμε θετικά αλλά και τα άσχημα, ο ΠΑΟΚ έλεγχε το πρώτο μέρος και στο δεύτερο δεν εμφανίστηκε στην αρχή, με αποκορύφωμα τα λάθη των στόπερ και να δώσουν δικαίωμα στους Σκωτσέζους. Οι αλλαγές του Λουτσέσκου ήταν αυτονόητες και με ψυχραιμία, με το δικό του τρόπο, κατάφερε να το γυρίσει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αν έβαζε το γκολ ο Κωνσταντέλιας, θα έμενε εκεί, θα μας τον έπαιρναν και πάλι καλά που δεν το έβαλε, και θα γυρίσει με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θα υπάρξει θέμα μεταγραφής…».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευλογία και "καμπανάκι" για Λουτσέσκου - Μόνο μία μεταγραφή για Γενάρη - Χαζεύει την Ευρώπη ο Κωνσταντέλιας