Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο ευρωπαίος ΠΑΟΚ στην ίδια λίστα με Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν - Το κατόρθωμα του Δικέφαλου του Βορρά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 07:26:00

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ στην ίδια λίστα με Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν - Το κατόρθωμα του Δικέφαλου του Βορρά!

Sportdog Team
 Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ στην ίδια λίστα με Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν - Το κατόρθωμα του Δικέφαλου του Βορρά!

Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League και έγιναν μέλη ενός κλειστού κλαμπ.

Ο ΠΑΟΚ βίωσε την πρώτη απώλεια βαθμών στον όμιλο του Europa Conference League κόντρα στην Αμπερντίν, όμως το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συλλέξει 10 πόντους στα πρώτα 4 ματς και θα είναι σίγουρα στη συνέχεια της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο στόχος της ομάδας είναι η πρωτιά και αυτή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης επί γερμανικού εδάφους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αφήνει το ευρωπαϊκό του κοστούμι ούτε το 2024 και έγινε κομμάτι ενός κλειστού κλαμπ ομάδων. Συγκεκριμένα, μόλις 4 ομάδες του Conference έχουν ''κλειδώσει'' την πρόκρισή τους και μία εξ αυτών είναι ο ΠΑΟΚ. Στο Europa League μόλις 2 ομάδες θα συνεχίσουν με βεβαιότητα στη διοργάνωση, η Αταλάντα και η σπουδαία Μπάγερ Λεβερκούζεν. Από το Champions League, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι θα βρίσκονται ό,τι και να γίνει στους ''16'' της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς κατόρθωσαν κάτι που φαντάζει και είναι δύσκολο: με 2 αγώνες να απομένουν, έχουν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό τους μέλλον και το μόνο που διακυβεύεται είναι αν θα περάσουν ως πρώτοι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags