Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν για την 4η αγωνιστική του Conference League και αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα στον όμιλο. Έπρεπε να μπει ο Νοέμβριος για να μην κερδίσει ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος εξασφάλισε όμως την πρόκρισή του στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Κι αυτός ήταν ένας στόχος που είχε τεθεί από το καλοκαίρι και επιτεύχθηκε.

Όταν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού, υπήρχε η φοβία πως θα επαναληφθούν τα περσινά όταν ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας. Όχι μόνο διαψεύστηκαν αυτοί οι φόβοι, αλλά οι ασπρόμαυροι θυμίζουν κάτι από τη μαγική πορεία του 2022 που είχαν φτάσει έως και τα προημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στους ομίλους και θα είναι σίγουρα και το 2024 στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ήταν έντονη η ανησυχία πως αν συνέβαινε το ευκταίο οι Θεσσαλονικείς δε θα άντεχαν εντός Ελλάδας και θα έμεναν πίσω στη βαθμολογία της Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει Λεωφόρο, OPAP ARENA και Καραϊσκάκης και βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Με λίγα λόγια είναι εντός διεκδίκησης κάθε στόχου και θα συνεχίσει να μάχεται για την επίτευξή τους.