Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης: ’’Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει την απευθείας πρόκριση - Ήρθε η ώρα μάχης με τον ΠΑΟΚ’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 17:42:00

’’Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει την απευθείας πρόκριση - Ήρθε η ώρα μάχης με τον ΠΑΟΚ’’

Sportdog Team
’’Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει την απευθείας πρόκριση - Ήρθε η ώρα μάχης με τον ΠΑΟΚ’’

Στο στρατόπεδο των Γερμανών επικρατεί αισιοδοξία για τον αγώνα με το Δικέφαλο, όπου να αναμένεται να κριθεί η πρωτιά.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 1-0 της Ελσίνκι για την 4η αγωνιστική του ομίλου του Europa Conference League και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναμετρηθεί για την πρώτη θέση επί γερμανικού εδάφους και ο Κέβιν Τραπ τόνισε πως αν συνεχίσουν έτσι, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Παράλληλα, μίλησε για το τι θεωρεί σημαντικό με βάση την υπάρχουσα κατάσταση στον όμιλο.

Ο αρχηγός της Άιντραχτ δήλωσε χαρακτηριστικά:

''Δώσαμε τα πάντα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για εμας τις τελευταίες εβδομάδες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε γκολ, αλλά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που πήραμε την νίκη και είχαμε μια εικόνα ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά και στην συνέχεια''.

Για την συνέχεια των αγώνων στον όμιλο και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Τραπ, τόνισε χαρακτηριστικά: ''Τώρα παλεύουμε με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση, ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον όμιλο και να πάμε απευθείας στην φάση των «16». Το πιο σημαντικό είναι ότι η μοίρα μας είναι στα χέρια μας''.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags