Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βγήκαν και... εξαφανίζονται - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Άιντραχτ - ΠΑΟΚ - "Τρέλα" στον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-13 16:11:00

Βγήκαν και... εξαφανίζονται - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ - "Τρέλα" στον κόσμο

Sportdog Team
Βγήκαν και... εξαφανίζονται - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ - "Τρέλα" στον κόσμο

Παροξυσμός επικρατεί στον κόσμο του Δικέφαλου του Βορρά για ένα εισιτήριο ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα στη Φρανκφούρτη.

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Δικέφαλο του Βορρά για τη φάση των ομίλων του Conference League και ο κόσμος της ομάδας είναι σε... παράνοια για να τα αποκτήσει, ενώ οι άνθρωποι τυ συλλόγου ενημέρωσαν ότι δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για προσωπική χρήση.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (14.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Άιντραχτ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30.11, 21:00, ώρα Γερμανίας) στο Frankfurt Stadium.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4Α-5-6-7-7Α αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους στο πεδίο «κωδικός κουπονιού» πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλαμβάνει ένα επιβεβαιώτικο email (reservation confirmation) στο δηλωθέν email.

Η παραλαβή των εισιτήριων θα γίνεται από το κεντρικό εκδοτήριο στο γήπεδο Τούμπας από τη Δευτέρα 20.11 μέχρι την Τετάρτη 22.11 με ωράριο λειτουργίας 09:30-17:00 με την επίδειξη της ΑΔΤ του κατόχου & του αριθμού κράτησης.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από κατόχους διαρκείας, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
21L, 21G, 21K 25 € 

Κανάλι Πώλησης

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  

Διευκρινίσεις

  • Οι Vip/VipA κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αγοράζουν 1 εισιτήριο για προσωπική χρήση από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου από την Τρίτη 14.11 ως και την Παρασκευή 17.11 (09:30-17:00)
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός του 1 εισιτηρίου ανά λογαριασμό
  • Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπώνυμου & του αρ.πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτήριου
  • Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη
  • Από τη διαδικασία αγοράς εξαιρούνται όλοι οι κάτοχοι δωρεάν εισιτηρίων διαρκείαςΤρόποι Επικοινωνίας

Email : [email protected]

Τηλέφωνο : 2310954099", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags