Facebook Pixel ’’Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ - Δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αγώνα’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 18:24:00

’’Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ - Δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αγώνα’’

Sportdog Team
’’Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ - Δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αγώνα’’

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους.

Ο Τάσος Μαραγκοζίδης, εκπρόσωπος του Στέφαν Σβαμπ, αλλά και του προπονητή της Άϊντραχτ, του Τοπμέλερ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον κρίσιμο αγώνα των Γερμανών με τον ΠΑΟΚ στις 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Europa Conference League. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Τοπμέλερ αντιμετωπίζει σοβαρά το παιχνίδι, υπολογίζει σαν πολύ δυνατή ομάδα τον ΠΑΟΚ. Λέει ότι είναι ένα σύνολο που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν επηρεάζεται από τον αντίπαλο, αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες σοβαρά. Όταν μιλάμε, δεν αναφερόμαστε στα ποδοσφαιρικά, σε αυτά που συζητούν οι προπονητές. Στόχος της Άιντραχτ είναι η 1η θέση γιατί θα κερδίσει και έναν γύρο. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, είτε παίζει με τον ΠΑΟΚ, είτε με άλλον αντίπαλο. Δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Με πήραν τηλέφωνο 50-60 άτομα που ψάχνουν εισιτήριο. Έχω την αίσθηση ότι και 25.000 εισιτήρια να υπήρχαν για την ομογένεια θα είχαν φύγει.

Αν έχουν φύγει τα εισιτήρια που έδινε ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να βρούνε εδώ, θα απογοητευτούν. Όσοι δεν έχουν εισιτήριο θα έρθουν μόνο για τουρισμό. Δεν γνωρίζω πόσα είναι τα διαρκείας της Αϊντραχτ, αλλά ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα. Είδα και την Σάλκε, που είναι Β' κατηγορία, με 61.000 θεατές. Ένας οπαδός της ομάδας, ούτε μία στο εκατομμύριο θα δώσει το εισιτήριο του σε άλλον. Δεν ξέρω αν θυμάσαι, είχαν πάει στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα περίπου 20.000».

Για τις εκτιμήσεις που κάνει ο Στέφαν Σβαμπ για τον μεγάλο αγώνα με την Αϊντραχτ τόνισε: «Ο Σβαμπ βλέπει όλα τα παιχνίδια ίδια. Τον έχετε γνωρίσει. Είναι πάντα έτοιμος να δώσει τα πάντα και έτσι αντιμετωπίζει και αυτό. Είναι ένας από τους λίγους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει. Πιστεύει στη νίκη. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές στο ματς, η Άιντραχτ παίζει επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά αν αντέξει σε αυτά τα σημεία, μπορεί».

Για τις εντυπώσεις του Τόπμελερ από την Τούμπα, ανέφερε: «Ήταν απογοητευμένος, περισσότερο που δεν έκαναν τις ευκαιρίες γκολ. Θαύμασε, όμως, τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν είχε δει κάτι παρόμοιο, παρά το γεγονός ότι και οι οπαδοί της Αϊντραχτ είναι θερμοί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ατυχία στον ΠΑΟΚ - Ρήξη χιαστού ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags