Facebook Pixel UEFA: Αλλάζουν όλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Έτσι το νέο φορμάτ - Πώς η Ελλάδα θα πάρει την 15η θέση στην UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 13:16:00

Αλλάζουν όλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Έτσι το νέο φορμάτ - Πώς η Ελλάδα θα πάρει την 15η θέση

Sportdog Team
Αλλάζουν όλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Έτσι το νέο φορμάτ - Πώς η Ελλάδα θα πάρει την 15η θέση

Οι ελληνικές ομάδες πραγματοποιούν ίσως την καλύτερη χρονιά εδώ και αρκετές σεζόν και είναι στο κυνήγι της 15ης θέσης της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

Ανδρέας Δημάτος: Για το πώς διαμορφώνεται από την νέα αγωνιστική σεζόν το φορμάτ των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και πώς αυτό θα επηρεάσει τις ελληνικές ομάδες μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο γνωστός δημοσιογράφος, επισημαίνοντας αρχικά ότι ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι για τη διαδικασία την οποία θα πρέπει να περάσουν στα προκριματικά.

Παράλληλα μίλησε για τον νέο τρόπο με τον οποίο θα προκύπτουν από τα γκρουπ δυναμικότητας οι όμιλοι και υπενθύμισε ότι ουσιαστικά από του χρόνου θα έχουμε μια βαθμολογία, ενιαία, για κάθε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν ο Ανδρέας Δημάτος εκτίμησε ότι εάν συνεχίσουν τέσσερις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον Δεκέμβριο τότε οι πιθανότητες η χώρα μας να κατακτήσει την 15η θέση στην κατάταξη της UEFA είναι αρκετές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags