Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε "επιφυλακή" οι Γερμανοί για το Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός και το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 13:45:00

Σε "επιφυλακή" οι Γερμανοί για το Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός και το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σε "επιφυλακή" οι Γερμανοί για το Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός και το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ!

Φοβούνται συνάντηση οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

 

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στην Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Άιντραχτ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Στις 22:00 ώρα Ελλάδας (21:00 Γερμανίας) είναι προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα, στο “γειτονικό” Φράϊμπουργκ” στα πλαίσια των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φράϊμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική στις 19:45μμ.

Την ίδια ημέρα, δηλαδή, στην ίδια χώρα και σε απόσταση 230 χιλιομέτρων θα γίνουν οι δύο αναμετρήσεις.

Το θέμα κυρίως εστιάζεται στην μετακίνηση των φιλάθλων τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού στους τελικούς προορισμούς τους, χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα της συνεύρεσης τους σε ενδιάμεσες πόλεις ή κωμοπόλεις.

Εξαιτίας αυτής της κοινής παρουσίας των οπαδών των δύο ομάδων στην Γερμανία, πληροφορούμαστε πως επικρατεί μία κινητοποίηση στις γερμανικές αρχές. Οι οποίες θέλουν να ελέγξουν τα δρομολόγια που θα κάνουν οι μεν και οι δε, κυρίως στον οδικό άξονα για να αποφευχθεί και η παραμικρή πιθανότητα να βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί την ίδια ημέρα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δύο ελληνικές ομάδες σε κοντινή απόσταση στην ίδια χώρα και οι αρχές είχαν δρομολογήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή δυσάρεστων ή ακραίων καταστάσεων.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags