Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πολύτιμος ο Μπαμπά, τον… ψάχνουν όλοι οι συμπαίκτες του - Δεν είχαν επαφές Λουτσέσκου και Γκαρσία"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 13:59:00

"Πολύτιμος ο Μπαμπά, τον… ψάχνουν όλοι οι συμπαίκτες του - Δεν είχαν επαφές Λουτσέσκου και Γκαρσία"

Sportdog Team
"Πολύτιμος ο Μπαμπά, τον… ψάχνουν όλοι οι συμπαίκτες του - Δεν είχαν επαφές Λουτσέσκου και Γκαρσία"

Στην προσωπικότητα και τις πρωτοβουλίες του Μπαμπά που (αν και μπακ) τον κάνουν κομβικό για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 

Για τη σειρά αγώνων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και τη σημασία που θα έχει να επιστρέψει γρήγορα ο Μπαμπά Ράχμαν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι ειδικά στον «τελικό» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι απαραίτητη η παρουσία του Γκανέζου μπακ.

Όχι μόνο εξαιτίας των αγωνιστικών του προσόντων, αλλά κι επειδή, όπως τόνισε, προσφέρει ισορροπία και προσωπικότητα στην ομάδα και όλοι ψάχνουν τα σίγουρα πόδια του.

Με αφορμή, δε, το επερχόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό, απάντησε και για τις σχέσεις Λουτσέσκου-Γκαρσία, σημειώνοντας ότι δεν έχουν επαφές ούτε τώρα, ούτε στο διάστημα που συνυπήρχαν στον ΠΑΟΚ (ως προπονητής και τεχνικός της U-19 αντίστοιχα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Θεσσαλονίκη - Ο Αντρίγια φέρνει και πάλι χρήματα στον ΠΑΟΚ - 320.000 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags