ΠΑΟΚ: Η τελευταία μεγαλειώδης εκστρατεία των ΠΑΟΚτσήδων έγινε στην Μασσαλία. Την Άνοιξη του 2022, στις αρχές του Απρίλη, περισσότεροι από 5.000 ΠΑΟΚτσήδες ήταν εκεί παρόντες, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από την φωτογραφία που παραθέτουμε.

Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, κυρίως η αντιμετώπιση που έτυχαν από οπαδούς – δολοφόνους της γαλλικής ομάδας και από Έλληνες συνεργάτες τους, αποδεικνύουν το απίστευτο μίσος που τρέφουν εναντίον του ΠΑΟΚ. 

Τότε, δυστυχώς, ούτε η Γαλλική αστυνομία κατάφερε να απομονώσει τους αδίστακτους κακοποιούς. Γιατί θυμηθήκαμε εκείνη την εκδρομή; Απλά, διότι ανάλογη σε μαζικότητα, περιμένουμε και στην Φρανκφούρτη. 

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν από την έναρξη της σεζόν στην Σκωτία, με την Χαρτς και την Αμπερντίν και στο Ελσίνκι, έδωσαν ρεσιτάλ υποστήριξης. Όμως μαζικά, η ανταπόκριση θα είναι πολύ μεγαλύτερη το βράδυ της Πέμπτης στην Γερμανία. Ανάλογη, ίσως και μεγαλύτερη από αυτή της Μασσαλίας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγοράζει μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μονεμβασιώτης - Έδωσε 10.000, επενδύει 1.5 εκατ. - Αλλάζουν ήδη γήπεδο!