Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει το μεγάλο στόχο της σεζόν και αγωνίζεται στους ομίλους του Europa Conference League, ενώ την Πέμπτη (30/11) παίζει το μεγάλο ματς με την Άιντραχτ που μπορεί να του εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης! Στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 βαθμών από τον Παναθηναϊκό και είναι μία από τις 4 ομάδες που θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για την κατάκτησή του. Με αυτά τα δεδομένα, ο Ιβάν Σαββίδης είναι πλήρως ικανοποιημένος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλει να τον κρατήσει.

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου κόουτς εξαντλείται το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχουν γίνει ακόμα διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του προπονητή και της διοίκησης του συλλόγου. Το μήνυμα του Σαββίδη στους άμεσους συνεργάτες του ήταν ξεκάθαρο: να ανανεωθεί πάση θυσία η συνεργασία με τον Ραζβάν και ο ίδιος μοιάζει αποφασισμένος να καλύψει πλήρως τις οικονομικές επιθυμίες του Ρουμάνου!

Αυτό που θα κρίνει αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί είναι αν θα υπάρξει σύμπλευση σε ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό επίπεδο, τις μεταγραφές, τα τμήματα υποδομής και όχι μόνο!