Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι δύο αλλαγές στην λίστα Λουτσέσκου και η έκπληξη με Νάσμπεργκ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 11:24:00

Προνόησε με Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ - Οι δύο αλλαγές στην λίστα Λουτσέσκου και η έκπληξη με Νάσμπεργκ

Sportdog Team
Προνόησε με Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ - Οι δύο αλλαγές στην λίστα Λουτσέσκου και η έκπληξη με Νάσμπεργκ

Την Παρασκευή καταθέτει τη λίστα στην UEFA ο Δικέφαλος του Βορρά. Ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα.

Μπορεί ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Conference να είναι προγραμματισμένος για τις 7 Μαρτίου και ο δεύτερος μια εβδομάδα αργότερα, μπορεί η κλήρωση να γίνεται στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά ο ΠΑΟΚ όπως κάθε ευρωπαϊκή ομάδα που συνεχίζει στον θεσμό, πρέπει μέχρι τα μεσάνυχτα της 2ης Φεβρουαρίου, δηλαδή μέχρι την προσεχή Παρασκευή να δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στα δυο ματς. 

Σε τρεις μέρες από σήμερα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επικαιροποιήσει την λίστα του και με βάση τον σχετικό κανονισμό έχει δικαίωμα για τρεις προσθαφαιρέσεις. Ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα Λύρατζης και Βρακάς που θα αντικατασταθούν πρακτικά από τους Ζοάν Σάστρε και Γιόνι Ότο (προφανώς θα υπάρχει και πρόνοια του ΠΑΟΚ να διατηρηθεί ο κανόνας των οκτώ γηγενών στη λίστα Α). 

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει και τρίτη προσθαφαίρεση. Τα δεδομένα «δείχνουν» πως πολύ δύσκολα θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός αρχικής λίστας είναι και ο Νάσμπεργκ. Ο ΠΑΟΚ είχε προνοήσει να δηλώσει στη λίστα για τη φάση των ομίλων τον Μάρκος Αντόνιο που πρόλαβε μάλιστα να αγωνιστεί και στο τελευταίο ματς, στις 14 Δεκεμβρίου, απέναντι στην Ελσίνκι αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Δεν είχε αγωνιστεί νωρίτερα αφού είχε το πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα το είχε κάνει στις 4 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας ματς με την Λαμία. 

Να θυμίσουμε πως στα ματς για τη φάση των ομίλων στη λίστα Α είχαν δηλωθεί οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπάμπα, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Έκονγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Ζ. Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Πηγή: metrosport.gr

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σαββίδης θα πει την τελευταία λέξη! Συμφωνία ΠΑΟΚ με δύο μεσοεπιθετικούς - Βγάζουν μάτια φέτος - Πέφτουν υπογραφές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags