Facebook Pixel Βέλιμιρ Ζάετς: "Εκρηκτικό θρίλερ στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό" - Αποθέωση Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 15:28:00

Ζάετς στο Sportdog! "Εκρηκτικό θρίλερ στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό" - Αποθέωση Λουτσέσκου

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ζάετς στο Sportdog! "Εκρηκτικό θρίλερ στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό" - Αποθέωση Λουτσέσκου

Ο υποψήφιος για την προεδρία της κροατικής ομάδας μιλά για τη μάχη των “16” του Conference League με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβγαλε η κληρωτίδα αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League. Πρόκειται για μία ομάδα που την είδαμε στα προκριματικά του Champions League με την ΑΕΚ, άρα αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που θα δούμε μία ελληνοκροατική ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πεπεισμένος, ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη και Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε μιλώντας στο Sportdog ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του κροάτικου συλλόγου. Οπότε πιθανότατα ο παλαίμαχος άσος που έγραψε ιστορία στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα μας σε αυτά τα ματς ως ηγέτης της ομάδας της πατρίδας του, η οποία τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

 

«Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ δυνατός. Λέω όμως ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις, γιατί και η Ντιναμό είναι καλή ομάδα. Θεωρώ λοιπόν, ότι θα δούμε ντέρμπι, αλλά και ωραία παιχνίδια. Έχουν και οι δύο ομάδες πολύ δυνατές έδρες αλλά και φιλάθλους», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ζάετς στο Sportdog για την κλήρωση.

Μια ακόμα «δυσκολία» των αναμετρήσεων είναι, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αδελφοποιημένοι με οπαδούς της σερβικής Παρτιζάν. «Θα υπάρχει εκρηκτική ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι ούτε εδώ ούτε εκεί. Θα γίνει θρίλερ», υπογραμμίζει ο Ζάετς, ο οποίος αποθέωσε τον προπονητή των «ασπρόμαυρων».

«Ο Λουτσέσκου είναι σημαντικό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος που είναι χρόνια στην ομάδα και έχει δώσει σταθερότητα. Ξέρει την ομάδα. Είναι προς τιμήν του ΠΑΟΚ αυτό. Δείχνει πως πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες, δηλαδή να κρατούν τον προπονητή, να τον αφήνουν να δουλεύει και να παράγει έργο. Ο Ρουμάνος ξέρει ποδόσφαιρο και γνωρίζει πως να φτιάχνει ομάδες», επεσήμανε.

Κληθείς να σχολιάσει την πιθανότητα να ηγηθεί της ομάδας, εφόσον κερδίσει την εκλογική διαδικασία, η οποία θα γίνει σε δύο γύρους, ο Κροάτης ποδοσφαιράνθρωπος στάθηκε στον παράγοντα Τούμπα. «Είτε κερδίσω στις εκλογές, είτε όχι, θα πάω και στα δύο ματς. Οπότε θα έρθουμε ως αντίπαλος. Εγώ είμαι Ντιναμό, έπαιξα στον Παναθηναϊκό, αλλά σέβομαι πολύ τον ΠΑΟΚ ως ομάδα. Ήταν δύσκολα τα ματς όταν παίζαμε στην Τούμπα. Είχαμε πίεση. Χάναμε με 5-0 ή 5-1».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ - "Μπλόκο" από την UEFA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags