Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 15:02:00

Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό - Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι!

Sportdog Team
Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό - Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι!

Οι τελευταίες πληροφορίες για την ευρωπαϊκή μάχη των Πειραιωτών με τους Ισραηλινούς

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στην Ουγγαρία της Φερεντσβάρος με 1-0 και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «16» του Conference League. Εκεί η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε δια χειρός του Κώστα Κατσουράνη.

Ο πρώτος αγώνας του ζευγαριού θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αντίστοιχα ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου στην ουδέτερη έδρα που θα χρησιμοποιήσουν οι Ισραηλινοί. Οι ώρες των δύο αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν αργότερα από την UEFA.

Αν και μέχρι τώρα η Μακάμπι έχει δώσει αρκετά παιχνίδια της στο Ισραήλ, αυτό δεν θα γίνει με τον Ολυμπιακό για προφανείς λόγους. Αντίθετα, οι έδρες που προκρίνονται είναι σε Σερβία, Πολωνία και Ουγγαρία. Εξέλιξη άκρως θετική, γιατί είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα έχουν περισσότερο κόσμο και στο δεύτερο ματς σαν… εντός έδρας!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 6 εντολές Μεντιλίμπαρ και το κρυφό όπλο στου Ρέντη - "Πρόβλημα" με Φορτούνη - Φέρε πίσω Καρβαλιάλ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags