Αρχικά ο Νταμίρ Ντόμπρινιτς ρωτήθηκε για το τι λένε στην Κροατία για την κλήρωση της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα περάσει η Ντιναμό μετά την πρόκριση κόντρα στην Μπέτις. Κανείς δεν πίστευε ότι θα περνούσαν την Μπέτις. Απέφυγε δυνατούς αντιπάλους όπως η Άστον Βίλα. Πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που μπορούν να αντιμετωπίσουν».

Αν η Ντιναμό είναι καλύτερη τώρα από ότι ήταν το καλοκαίρι: «Ήταν καλύτερη το καλοκαίρι αλλά είναι περίεργη σεζόν. Δεν παίζουν καλά στο πρωτάθλημα, έχουν πολλά κακά αποτελέσματα και είναι στην τρίτη θέση. Αλλά στην Ευρώπη έκανε δυο εξαιρετικά παιχνίδια με την Μπέτις. Έχουν νέο προπονητή, νέους παίκτες, είναι μια διαφορετική ομάδα».

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες: «Έχει δυο νέους εξτρέμ, τον Ιάπωνα Κονέκα και τον Αλβανό Χότζα. Είναι πολύ καλοί παίκτες, συνεργάστηκαν για το γκολ της πρόκρισης κόντρα στην Μπέτις. Παίκτης-κλειδί είναι ο Μπατούρινα στο κέντρο που έπαιξε πολύ καλά με στην Μπέτις. Προσπάθησε να τον αποκτήσει η Σαχτάρ δίνοντας 18 εκατομμύρια ευρώ χωρίς αποτέλεσμα. Είναι πολύ καλός νέος παίκτης σε καλή φόρμα. Η Ντιναμό θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, είναι προτεραιότητα λόγω του Champions League. Αυτή τη στιγμή έχει 11 παίκτες εκτός που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα».

Για τον Γιόσιπ Μίσιτς: «Είναι μια σταθερά για την Ντιναμό. Αλλά έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Ήταν καλός με την Μπέτις και για να περάσει τον ΠΑΟΚ η Ντιναμό, ο Μίσιτς πρέπει να είναι σε τοπ φόρμα».

Αν φίλοι του ΠΑΟΚ θελήσουν να έρθουν στο Ζάγκρεμπ: «Πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή. Νομίζω ότι η Αστυνομία θα πάρει τα ανάλογα μέτρα».