Οι τραυματισμοί κυρίως του Γιάννη Μιχαηλίδη και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αφήνουν στο κέντρο της άμυνας περιορισμένες επιλογές. Για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα έχουν μείνει οι Κουλιεράκης, Κεντζιόρα και – ο παροπλισμένος – Νάσμπεργκ, ενώ σε ότι αφορά τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Νορβηγός δεν ειναι δηλωμένος στην λίστα και έτσι ο Δικέφαλος μένει με μοναδικους διαθέσιμους στόπερ, τους δυο βασικούς του, το δίδυμο Κουλιεράκη – Κεντζιόρα.  

Το πρόβλημα μεγαλώνει αν από το κέντρο της άμυνας, πάμε στα άκρα και ειδικά για τα παιχνίδια με τους Κροάτες, αφού εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Ράφα Σοάρες και Ζοάν Σάστρε, με τον Μπάμπα Ράχμαν να ειναι εκτός δράσης άγνωστο για πόσο ακόμα. Με τον Γκανέζο να δοκιμάζει από Δευτέρα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για τραυματισμούς στο κεφάλι και χωρίς να ειναι σίγουρη η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια, ο Δικέφαλος μένει με μοναδικές επιλογές στα άκρα για τους δυο αγώνες της φάσης των «16» του Conference League, τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιόνι Ότο.  

Για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος υπολογίζονται κανονικά οι Ράφα Σοάρες και Σάστρε, όπου ειναι και πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό αύριο το απόγευμα (17:00) στο Αγρίνιο. 

Πέραν της ευρωπαϊκής λίστας που έκανε γνωστή ο ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι κανονισμοί της UEFA όλες οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν και μια δεύτερη λίστα με παίκτες που προέρχονται αποκλειστικά από τα τμήματα υποδομής της κάθε ομάδας.  

Στην λίστα Β που δήλωσε ο ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπάρχουν οι Μοναστηρλής, Παναγιώτου, Σμυρλής, Τζίμας και Γκορντεζιάνι. 

Σε αυτούς τους πέντε παίκτες της λίστας Β που δήλωσε ο Δικέφαλος στην UEFA o μοναδικός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός (εσχάτως και ως δεξί μπακ) είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου, που τις τελευταίες μέρες έχει «ανέβει» από τον ΠΑΟΚ Β για να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα λόγω των τραυματισμών για Μιχαηλίδη και Εκόνγκ.  

Πηγή: sfina.gr