Facebook Pixel Sportdog.gr | Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει, αλλά πληρώνει: "Πρόστιμο 500 ευρώ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 14:14:00

Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει, αλλά πληρώνει: "Πρόστιμο 500 ευρώ"

Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει, αλλά πληρώνει: "Πρόστιμο 500 ευρώ"

Ενημέρωση για πρόστιμο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ προς τους φιλάθλους της σε περίπτωση παρατυπίας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε στο «Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Conference League και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ενημέρωση για το sold out αγώνα.

Με σύνθημα: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει», οι Πειραιώτες ενημερώνουν πως όποιος βρεθεί με το εισιτήριο άλλου, θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ και δεν θα μπει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον: Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: Ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Όσοι βρεθούν από την αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags