Facebook Pixel Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: ’’Να πάρουμε το μάθημα ενόψει ΠΑΟ’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 22:18:00

Ξεκάθαρος Μεντιλίμπαρ: ’’Να πάρουμε το μάθημα ενόψει ΠΑΟ’’ - Ο λόγος της βαριάς ήττας!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Μεντιλίμπαρ: ’’Να πάρουμε το μάθημα ενόψει ΠΑΟ’’ - Ο λόγος της βαριάς ήττας!

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη δύσκολη βραδιά μετά το 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός συνετρίβη από τη Μακάμπι μες την έδρα του και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»:

«Ήταν μία βραδιά, στην οποία το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαν να μας αιφνιδιάσουν ακόμα περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να βρουμε ένα ακόμη γκολ. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος τακτική Μεντιλίμπαρ, "τρύπα" Ροντινέι και Ορτέγκα - Εξαφανίστηκαν οι μεταγραφές - Τρανταχτές αδυναμίες!

Πολλές φορές δεν μπαίνουμε καλά στο παιχνίδι. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας. Φταίω σε αυτό, γιατί μπορεί να μην το έχω κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες μου. Στην Ελλάδα, αν δεν μπεις καλά σε ένα παιχνίδι μπορείς να πετύχει την ανατροπή στην Ευρώπη δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Για τη ρεβάνς:

«Είναι πολύ δυσκολο να ανατρέψουμε το σκορ. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θέλουμε τρία γκολ και να μην δεχθούμε κανένα. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να μην... τρελαθούμε κάνοντας νέα λάθη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Πρέπει πολύ γρήγορα να σκεφτούμε το ματς της Κυριακή, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θα χρειαστεί να επικεντρωθούμε σε αυτό. Το σημερινό ματς πρέπει να είναι σαν μάθημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags