Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Αφελής όπως στο 2-4 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 22:28:00

Νικολακόπουλος: Αφελής όπως στο 2-4 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: Αφελής όπως στο 2-4 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να κάνει το σχόλιό του στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε αφελή την εμφάνιση του Ολυμπιακού υπό την έννοια ότι έδωσε πολλούς χώρους στη Μακάμπι από την αρχή του αγώνα που είναι μια πολύ γρήγορη και κυνική ομάδα με τον Ζάχαβι που είναι πραγματικός εκτελεστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος τακτική Μεντιλίμπαρ, "τρύπα" Ροντινέι και Ορτέγκα - Εξαφανίστηκαν οι μεταγραφές - Τρανταχτές αδυναμίες!

«Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με τον χειρότερο τρόπο δεχόμενος δυο γκολ και συνέχισε παρότι μείωσε γρήγορα, να είναι ανοιχτός στην άμυνά του αλλά και να έχει τους στόπερ και τον Ροντινέι σε πολύ κακή ημέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο νορμάλ, έκλεισε κάπως καλύτερα τους χώρους και αν ο Ελ Κααμπί στο 51' δεν έχανε τη μεγάλη ευκαιρία στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και μείωνε, ίσως να μπορούσε να το παλέψει ο Ολυμπιακός και με άλλη ψυχολογία για να ισοφαρίσει. Εν τέλει τίποτα δεν πήγε καλά, οι Ισραηλινοί με 5 ευκαιρίες έκαναν 4 γκολ, ο ίδιος με άλλες τόσες έκανε μόνο ένα, αλλά οι τρεις ήταν μετά το 4-1... Και έτσι μετά το περσινό 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα, ήρθε το 1-4 από την Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη. Με τον Ολυμπιακό να έχει σε κακή ημέρα τα βαριά του όπλα, τον Φορτούνη, τον Ποντένσε και τον Ροντινέι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags