Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλος στο ημίχρονο με Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 17:48:00

Τι έλεγαν παίκτες και Μεντιλίμπαρ μετά την 4άρα - Έξαλλος στο ημίχρονο ο κόουτς!

Sportdog Team
Τι έλεγαν παίκτες και Μεντιλίμπαρ μετά την 4άρα - Έξαλλος στο ημίχρονο ο κόουτς!

Η βαριά ήττα με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πόνεσε πολύ τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως σκοπεύει να αντιδράσει και να αντεπιτεθεί!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποτέλεσμα που καθιστά πάρα πολύ δύσκολο το εγχείρημα ανατροπής στη ρεβάνς.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν έξαλλος στο ημίχρονο του αγώνα, που βρήκε τους Ισραηλινούς να προηγούνται με 3-1, με αποτέλεσμα να... ξεσπάσει στα αποδυτήρια, μιλώντας για τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Πάντως, στο φινάλε του ματς ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε στάση και έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη εν όψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (10/3).

«Θα το ξεπεράσουμε ολοι μαζί» ήταν η ατάκα που είπε στους παίκτες του, στους οποίους τόνισε από κάτι τέτοιες, δύσκολες βραδιές, βγαίνει πιο δυνατός. Με τους παίκτες του Ολυμπιακού να τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό χαρά στον κόσμο που τον πικράναμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags